Клиент конфигурации

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор и добијте:
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови достапни во МК на http://ddstore.mk
бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попустподарок и бесплатно професинално склопување со cable management
- учество во месечна гејминг наградна игра

Клиентска конфигурација бр.48 Gigabyte GTX 1080 XTREME

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор

Кукиште Sama Black Widow

Процесор Intel I7 6700

Напојување Gigabyte G750H

Матична Плоча Gigabyte Z170 HD3P

Mеморија DDR4 Kingston Hyper X 8GB 

SSD Kingston UV400 480GB x2

HDD  insert coin 

CPU Cooler Intel stock :)

Графичка картица Gigabyte GTX 1080 Xtreme 

 

Датум на составување 31.10.2016

Цена 90.000 денари (Ова е предлог конфигурација, по избор на наш клиент. Цената е ориентациона, од моментот на составување на конфигурацијата. Цените и залихите секојдневно се менуваат, контактирајте не за подетални информации)

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор и добијте:
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови достапни во МК на http://ddstore.mk
бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попустподарок и бесплатно професинално склопување со cable management
- учество во месечна гејминг наградна игра

Купи Онлајн
 
 

Клиентска конфигурација бр.47 Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор

Кукиште Sama Black Widow

Процесор Intel I7 5930K

Напојување Gigabyte G750H

Матична Плоча Gigabyte X99 Ultra Gaming

Mеморија DDR4 Kingston Hyper X 32GB 

SSD Samsung 850 EVO 250GB

HDD  Western Digital Red 4TB x2 

CPU Cooler Cooler Master Master Liquid Pro

Графичка картица Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming

 

Датум на составување 21.10.2016

Цена 140.000 денари (Ова е предлог конфигурација, по избор на наш клиент. Цената е ориентациона, од моментот на составување на конфигурацијата. Цените и залихите секојдневно се менуваат, контактирајте не за подетални информации)

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор и добијте:
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови достапни во МК на http://ddstore.mk
бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попустподарок и бесплатно професинално склопување со cable management
- учество во месечна гејминг наградна игра

Купи Онлајн
 
 

Клиентска конфигурација бр.46 Gigabyte Z170X Ultra Gaming

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор

Кукиште Sama Tank

Процесор Intel I7 6700K

Напојување Gigabyte G750H

Матична Плоча Gigabyte Z170X Ultra Gaming 

Mеморија DDR4 GSkill Ripjaws 16GB 

SSD Samsung 850 EVO 250GB

HDD  Western Digital Blue 1TB 

CPU Cooler Cooler Master 212X

Графичка картица Gigabyte GTX 1070 Windforce

 

Датум на составување 11.10.2016

Цена 100.000 денари (Ова е предлог конфигурација, по избор на наш клиент. Цената е ориентациона, од моментот на составување на конфигурацијата. Цените и залихите секојдневно се менуваат, контактирајте не за подетални информации)

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор и добијте:
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови достапни во МК на http://ddstore.mk
бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попустподарок и бесплатно професинално склопување со cable management
- учество во месечна гејминг наградна игра

Купи Онлајн
 
 

Клиентска конфигурација бр.45 Deep Cool Gabriel

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор

Кукиште Sama Tank

Процесор Intel I5 6600K

Напојување Cooler Master B600

Матична Плоча Gigabyte Z170 D3H 

Mеморија DDR4 Kingston 16GB 

SSD AData 250GB

HDD  Western Digital Blue 1TB 

CPU Cooler Deep Cool Gabriel

Графичка картица Gigabyte GTX 1070 Windforce

 

Датум на составување 5.10.2016

Цена 65.000 денари (Ова е предлог конфигурација, по избор на наш клиент. Цената е ориентациона, од моментот на составување на конфигурацијата. Цените и залихите секојдневно се менуваат, контактирајте не за подетални информации)

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор и добијте:
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови достапни во МК на http://ddstore.mk
бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попустподарок и бесплатно професинално склопување со cable management
- учество во месечна гејминг наградна игра

Купи Онлајн
 
 

Клиентска конфигурација бр.44 Cooler Master Cosmos SE

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор

Кукиште Cooler Master Cosmos SE

Процесор Intel 4790K

Напојување Cooler Master Vanguard 1000W

Матична Плоча Asus Z97 Pro Gamer  

Mеморија DDR3 Kingston Beast 16GB 

SSD Samsung 850 EVO 250GB

HDD  Western Digital Blue 1TB 

CPU Cooler Cooler Master Nepton 240M

Графичка картица Asus Strix GTX 970 4GB

 

Датум на составување 29.09.2016

Цена 55.000 денари (Ова е предлог конфигурација, по избор на наш клиент. Цената е ориентациона, од моментот на составување на конфигурацијата. Цените и залихите секојдневно се менуваат, контактирајте не за подетални информации)

ДДКом Гејминг Акција - Составете компјутер по ваш избор и добијте:
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови достапни во МК на http://ddstore.mk
бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попустподарок и бесплатно професинално склопување со cable management
- учество во месечна гејминг наградна игра

Купи Онлајн
 
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00