Што е Premium Refurbished?

Refurbished компјутери со ИСКЛУЧИТЕЛЕН PREMIUM КВАЛИТЕТ Најквалитетно обновени компјутери и лаптопи со брза достава и до 3 години гаранција. Ново во DDSTORE.MK Нашата мисија е да обезбедиме исклучително добри реновирани ИТ производи на македонскиот пазар, со брза испорака.