Lenovo 14″ бизнис лаптоп со 2г гаранција и подарок Windows 10

Најдобра понуда за месец март! 14 инчен Lenovo ThinkPad T450s бизнис лаптоп со моќен Intel® Core™ i7 5th генерација процесор, забрзан со SSD, 2 години гаранција и ПОДАРОК лиценциран Windows 10 MAR