Description

AOC E2770PQU 27″ Black

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Display
Screen Size Class 27″ (inches)
Diagonal Size 26.96 in
Screen Width 23.54 in
Screen Height 13.24 in
Display Type TN
Display Bit Depth 8 bits (6 bits + FRC)
Frame Rate Control Yes
Max Number of Colors 16777216
Bits 24
Screen Aspect Ratio 16:9
Screen Resolution 1920 x 1080
Screen Pixel Pitch 0.311 mm
Screen Pixel Density 81 ppi
Backlight Source W-LED
NTSC 1953 72 %
Screen Brightness 300 cd/m²
Static Screen Contrast 1000 : 1
Dynamic Screen Contrast 50000000 : 1
Screen Horizontal Viewing Angle 170 °
Screen Vertical Viewing Angle 160 °
Display Minimum Response Time 2 ms
Display Coating Anti-glare/Matte (3H)
3D No

1 x HDMI 1.4 (MHL)
1 x DisplayPort 1.2
1 x D-sub
1 x 3.5 mm Audio Out
1 x 3.5 mm Audio In
1 x DVI-D Dual Link
4 x USB 2.0 (downstream)
1 x USB 3.0 (upstream)

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.