Description

Dell Latitude 7390 i7/ 16GB/ 256GB SSD

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Гаранција на батерија 6 месеци
Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари

• Екран : 13″ 1920 x 1080 (Full HD)
• Процесор : Intel® Core™ i7-8650U Processor 8M Cache, 1.90 GHz up to 4.20 GHz
• РАМ : 16GB DDR4
• SSD Диск : 256GB SSD
• Графичка карта : Интегрирана HD графичка
• Оперативен систем – N/A (Можност за Лиценциран Windows 10 со доплата)
• Oптички уред – N/A

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) – многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo…), увезени се од EU – каде најчесто се употребувани во банки, јавни институции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надоградба на РАМ меморија
Дополнителни попусти на поголеми порачки.