Description

Dell Latitude 7480 14″ i5/ 8GB/ 256GB

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари

• Екран : 14″
• Процесор : Intel® Core™ i5-6300U Processor (3M Cache, up to 3.00 GHz)
• РАМ : 8GB DDR4
• SSD Диск : 256GB SSD
• Графичка карта : Интегрирана HD графичка HD 620 HDMI
• Оперативен систем – N/A (Можност за Лиценциран Windows 10 со доплата)
• Oптички уред – N/A

Ports

1 DisplayPort over USB Type C™ with optional Thunderbolt™ 3 capability
1 Headset/mic combo jack
3 USB 3.1 Gen 1, one with PowerShare
1 HDMI
1 RJ-45
1 External uSIM card tray option
1 Optional SmartCard Reader and Touch Fingerprint Reader

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) – многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo…), увезени се од EU – каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надограба на РАМ меморија.
Дополнителни попусти на поголеми порачки.