Description

DELL Poweredge R620 1U 2 x Xeon Deca-core E5-2650L V2-1700Mhz / 32GB DDR3 ECC / 2xSAS 600Gb /No optic /Perc H710 mini /Rail-kit R620 / 2 x 750Watt

Димензии на куќиште – 482 x 772 x 42.6, 17.69 Kg
Тип на куќиште – Rackabil
Матична плоча – Intel C600 Chipset
Процесор – Intel® Xeon® Processor E5-2650L (20M Cache, 1.80 GHz up to 2.30GHz, 8.00 GT/s Intel® QPI), FCLGA2011, 8 Cores, Sandy Bridge EP
Рам меморија – 32GB DDR3 ECC
Хард диск – 2xSAS 600Gb
Портови
– USB 2.05
– VGA1
– Serial port (DB9)1
Графичка картичка – Matrox G200, Dedicat, AGP
Останато – No optic /Perc H710 mini /Rail-kit R620 / 2 x 750Watt

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.
Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари.