Description

DELL Poweredge R620 1U 2 x Xeon Deca-core E5-2650L V2-1700Mhz/ 32GB DDR3 ECC/ No optic /Perc H710 mini /Rail-kit R620 / 2 x 750Watt

• Процесор:
– 2 x Intel® Xeon® Processor E5-2650L v2 (25M Cache, 1.70 GHz up to 2.10GHz) Ivy Bridge EP #of Cores 10, #of Threads 20

• Меморија:
– Капацитет – ECC 32 GB
– Тип на меморија – DDR3

• Хард диск:
– Капацитет – N/A

• Портови:
Network (RJ45):4
Serial port (DB9):1
USB 2.0:3

• Куќиште:
– Тип на куќиште – Rack 1U
– Димензии –
– Боја – Сива
– Тежина –

Повеќе инфо на следниот линк –

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.
Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари.