Description

DELL Poweredge R720 2U 2x E5-2670 V2/ 128GB DDR3 ECC

• Процесор:
– 2 x Intel® Xeon® Processor E5-2670 v2 25M Cache, 2.50 GHz up to 3.30 GHz Ivy Bridge EP # of Cores 10 # of Threads 20

• Меморија:
– Капацитет – ECC 128GB
– Тип на меморија – DDR3

No hdd-No optic-Perc H710-2 x PSU – Rail Kit included

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.
Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари.