Description

Dell Professional 23″ P2312Ht

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Screen Size 23″
Widescreen Yes
Maximum Resolution 1920 x 1080
Refresh Rate 60 Hz
Pixel Pitch 0.248mm
Display Colors 16.7 Million
Brightness 250 cd/m2
Contrast Ratio 1,000:1
Response Time 5 ms

DVI 1
HDMI No
DisplayPort No
USB 2.0 3
USB 3.0 0

Stand Adjustments Height, Swivel, Tilt
Built-in Speakers No
VESA Compatibility – Mountable 100 x 100mm

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.