Description

Dell Professional 24″ P2412

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Type TN (Twisted Nematic)
Anti glare with hard coat 3H
Size 24 ” / 60.97 cm
Resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Aspect Ratio 16:9
Display Area 20.9 x 11.7 ” / 531.4 x 298.9 mm
Contrast Ratio Dynamic: 2,000,000:1
Brightness 250 cd/m2
Response Time 5 ms
Viewing Angle Vertical: 160 °
Horizontal: 170 °
Colors Supported 16.7 million
Pixel Pitch 0.277 x 0.277 mm
Backlight Technology LED
Connectivity 1 x DVI-D with HDCP
1 x VGA
1 x USB 2.0 upstream port
2 x USB 2.0 downstream ports
1 x DC power connector for Dell Soundbar
Stand Height-adjustable stand, tilt, pivot, and swivel
Built-in cable management
Security Security lock slot (cable not included)
Anti-theft stand lock slot (to panel)
Environmental Operating temperature: 32-104 °F / 0-40 °C
Non-operating temperature: Storage: -4-140 °F / -20-60 °C; Shipping: -4-140°F / -20-60 °F
Operating humidity: 10-80 % (non-condensing)
Non-operating humidity: Storage: 5-90 % (non-condensing); Shipping: 5-90 % (non-condensing)
Operating altitude: 10,000 ‘ / 3,048 m
Non-operating altitude: 35,000 ‘ / 10,668 m
Compliance ENERGY STAR 5.0, EPEAT Gold, TCO Certified Displays
Dimensions 22.4 x 7.1 x 14.6-19.7 ” / 568 x 180.3 x 370-500 mm
Weight Panel only: 8.9 lb / 4 kg

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.