Description

Dell Professional P2210 22″

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Manufacturer’s specs:
Resolution: 1680×1050
Pixel-response rate: 5ms
Contrast ratio: 1000:1
Brightness: 250cd/m2
Connectivity: DVI, VGA, DisplayPort
HDCP compliant Yes
Included video cables DVI, VGA
Backlight type: CCFL
Panel type: TN
Aspect Ratio: 16:10

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.