Description

HP L2245w 22″
➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Surface treatment Wide-Aspect Active Matrix TFT (thin film transistor)
Display diagonal * 55.9 cm (22″)
Display brightness (typical) 300 cd/m²
Display resolution * 1680 x 1050 pixels
Response time 5 ms
Contrast ratio (typical) * 1000:1
Viewing angle, horizontal 160°
Viewing angle, vertical 160°
Display number of colours * 16.78 million colours
Pixel pitch 0.282 x 0.282 mm
Horizontal scan range 24 – 83 kHz
Vertical scan range 50 – 76 Hz
Viewable size, horizontal 47.8 cm
Viewable size, vertical 30 cm
Viewable size diagonal 55.9 cm
Display scanning frequency
Horizontal frequency: 24-83 kHz, Vertical frequency: 50-76 Hz

I/O ports
USB 2.0 Hub: self-powered, two ports (cable included) 15-pin mini D-sub analog VGA connector, DVI-D connector
VGA (D-Sub) ports quantity 1
DVI-D ports quantity 1

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.