Description

HP Proliant DL360 G8p 1U 2x Xeon® E5-2650L v2/ 64 GB RAM ECC /Smart Aixay P420/ 2Gb

• Процесор:
– 2 x Intel® Xeon® Processor E5-2650L v2 (25M Cache, 1.70 GHz up to
2.10 GHz) Intel® Xeon® Processor E5 v2 Family Ivy Bridge EP 10 Core

• Меморија:
– Капацитет – ECC 64 GB
– Тип на меморија – DDR3

• Хард диск:
– Капацитет –

• Портови:
– USB 2.0 – 6
– Retea (RJ45) – 2
– VGA – 2
– Serial port (DB9) – 1

• Куќиште:
– Тип на куќиште – Rack 1U
– Димензии – 448 x 682 x 43.2
– Боја – Сива
– Тежина – 13 Kg

Повеќе инфо на следниот линк – https://www.harddrivesdirect.com/quickspecs_proliant_DL380pG8.php

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.
Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари.