Description

HP Z800 Tower 2xXeon Hexa Core X5670/ 16GB/ 256GB SSD/ Quadro K420

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Промотивно 2 години гаранција 14 дена гаранција за враќање пари (можност за доплата за гаранција до 3 години)

• Процесор – 2xIntel® Xeon® Processor X5670 12M Cache, 2.93 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI
• РАМ – 16GB
• ССД Диск – 256GB SSD (Можност доплата за надограба/промена SSD. Со вградување на SSD перформансите се зголемуваат до 10 пати)
• Oптички уред – DVD
• Графичка карта – nVidia Quadro K420 2048Mb/128bit DDR3
• Оперативен систем : Можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR

Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.
Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари.