Description

HP Z820 Tower 2xXeon E5-2670 V2/ 32GB/ 512GB/ K4000

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари.

• Процесор – 2x Intel® Xeon® Processor E5-2670, 20M Cache, 2.60 GHz, 8.00 GT/s Intel® QPI, Sandy Bridge EP, # of Cores 8, # of Threads 16
• РАМ – 32GB
• SSD Диск – 512GB SSD
• Oптички уред – DVD-RW
• Графичка карта – nVidia Quadro K4000 3072Mb/192bit ddr5
• Оперативен систем : Можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR

Drive Bays 1 internal 3.5-inch bay, and 1 shared with external 3.5-inch bay; 1 external 5.25-inch bay
Expansion Slots 1 PCIe Gen3 x16, 1 PCIe Gen2 x4/x16, 1 PCIe Gen2 x1, 1 PCI. All slots are Low Profile.

Гратис:
– При купување на пакет компјутер + монитор, Подарок нови тастатура и маус

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) – многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo…), увезени се од EU – каде најчесто се употребувани во банки, јавни институции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надоградба на РАМ меморија и на Хард диск
Дополнителни попусти на поголеми порачки.