Description

Lenovo ThinkPad T440 14″ i5/ 8GB/ 240GB

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари

• Екран : 14″ IPS, High-Res Displays with Optional Multitouch
• Процесор : Intel® Core™ i5-4300U Processor (3M Cache, 1.90 GHz up to 2.90 GHz) # of Cores 2 Haswell 4 Gen
• РАМ : 8GB RAM
• SSD Диск : 240GB SSD
• Графичка карта : Интегрирана
• Oптички уред – N/A
• немаат интегрирана камера, подарок екстерна камера
• US Qwerty тастатура

Mini DisplayPort with Audio
VGA
2x USB 3.0 (1x Powered)
SD Card Reader
Native RJ45 (full size)
Smart Card Reader (optional) NOTE: Smart Card Reader not available on models equipped with Micro Hard Drive.

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) – многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo…), увезени се од EU – каде најчесто се употребувани во банки, јавни институции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надоградба на РАМ меморија
Дополнителни попусти на поголеми порачки.