Description

Lenovo ThinkPad T460 14.1″ i5/ 8GB/ 240GB

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари

• Екран : 14,1″ | 1600 x 900
• Процесор : Intel® Core™ i5-6300U Processor 3M Cache, up to 3.00 GHz Skylake 6Gen # of Cores 2
• РАМ : 8GB DDR3
• SSD Диск : 240GB SSD
• Графичка карта : Интегрирана HD 520
• Oптички уред – N/A

RJ45
Docking
Mini DisplayPort™
HDMI™
SD Card Slot
Smart Card Reader(Optional)
Bluetooth® 4.1
3 x USB 3.0 (one Always On)

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) – многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo…), увезени се од EU – каде најчесто се употребувани во банки, јавни институции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надоградба на РАМ меморија
Дополнителни попусти на поголеми порачки.