Description

Lenovo ThinkVision L2240P 22″

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптеритe

Viewable image size: 22.0 inch (559 mm)
Brightness: 250 cd/m2 (typical)
Contrast ratio: 1000:1 (typical)
Viewing angles:
Horizontal:
160 degrees; contrast ratio greater than 10:1
170 degrees; contrast ratio greater than 5:1

Vertical:
160 degrees contrast ratio greater than 10:1
170 contrast ratio greater than 5:1

Response time: 5 ms (typical)
Environmentally-responsible:
Up to 33% less power consumption than conventional LCD monitors with the same size and resolution
50% less mercury content than conventional LCD monitors with the same size and resolution
TCO’03 compliance
EPEAT Gold certified
GREENGUARD certified

Pivot (graphics card dependent)
Display native resolution of 1680 x 1050 (automatically scales lower resolution to fill the screen)
Tilt, swivel, and height-adjustable stand
Attached 2.2-meter (7.2-foot) DVI-D cable
Include 2.2-meter (7.2-foot) VGA cable
Direct access for automatic image setup, brightness, and input select
Analog and digital system attachment
Internal power 21 watts power consumption (typical)
100 mm Video Electronic Standards Association (VESA) standard for mounting
Kensington lock slot
Optional ThinkVision USB Soundbar slot
Business black

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.