Description

NEC Multi Sync E224Wi 21,5″

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Panel Technology AH-IPS
Viewable Image Size 21.5 ”
Aspect Ratio 16:9
Native Resolution 1920×1080
Pixel Pitch 0.25 mm
Pixels Per Inch 102 @ native resolution
Backlight Type W-LED
Brightness (typical) 250 cd/m2
Contrast Ratio (typical) 1000:1
Viewing Angle (typical) 178° Vert., 178° Hor. (89U/89D/89L/89R) @ CR>10
Response Time (typical) 6 ms (with overdrive)
Displayable Colors More than 16.7 million
DP, VGA DVI

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.