Description

NEW PC Lenovo ThinkCentre M90n NANO – BOXED UCFF i5/ 8GB/ 256GB/ W10 + Wifi antenna, Wireless keyboard and mouse Lenovo

Промотивно 2 години гаранција 14 дена гаранција за враќање пари
(можност за доплата за гаранција до 3 години)

• Процесор – Intel® Core™ i5-8365U Processor 6M Cache, up to 4.10 GHz
• РАМ – 8GB DDR4
• ССД Диск – 256GB (M.2) SSD
• Oптички уред – N/A
• Графичка карта – Intel UHD
• Оперативен систем – Лиценциран Windows 10 Home Refurbished Preinstalled можност за доплата до Win10Pro
• Подарок – Wifi адаптер, безжични тастатура и маус леново

Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со сите адекватни драјвери.

*Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер.