Description

Philips 220B 22″ Speakers

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

LCD panel type TFT-LCD
Backlight type W-LED system
Panel Size 22 inch / 55.9 cm
Effective viewing area 473.76 (H) x 296.1 (V)
Aspect ratio 16:10
Optimum resolution 1680 x 1050 @ 60Hz
Response time (typical) 5 ms
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical) 1000:1
SmartContrast 20,000,000:1
Pixel pitch 0.282 x 0.282 mm
Viewing angle
170º (H) / 160º (V)
@ C/R > 10

Picture enhancement SmartImage
Display colors 16.7 M
Scanning Frequency 30 – 83 kHz (H) / 56 – 75 Hz (V)
sRGB Yes

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.