Description

Philips 220BW 22″

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Panel Size 22″ / 55.9 cm
LCD panel type

1680 x 1050 pixels
Anti-glare polarizer
RGB vertical stripe

Optimum resolution 1680 x 1050 @ 60Hz
Maximum Resolution 1680 x 1050 @ 75Hz (analog), 1680 x 1050 @ 60 Hz (digital)
Display colors 16.7 M
Aspect ratio 16:10
Brightness 300 cd/m²
Contrast ratio (typical) 1000:1
SmartContrast ratio (dynamic) 10000:1
Viewing angle
176º (H) / 170º (V)
@ C/R > 5

Response time (typical) 5 ms
Effective viewing area 474 x 296 mm
Horizontal Scanning Frequency 30 – 83 kHz
Vertical Scanning Frequency 56 – 75 Hz
Pixel pitch 0.282 x 0.282 mm
sRGB Yes

Signal Input
VGA (Analog )
DVI-D
PC Audio in

USB
USB 2.0 x 1
Audio output
Stereo Audio (3.5 mm jack) 1x
Sync Input

Composite Sync
Separate Sync
Sync on Green

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.