Description

Philips 241B4L 24″.
➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

LCD panel type TFT-LCD
Backlight type W-LED system
Panel Size 24 inch / 61 cm
Effective viewing area 531.4 (H) x 298.9 (V)
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60Hz
Response time (typical) 5 ms
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical) 1,000:1
SmartContrast 20,000,000 :1
Pixel pitch 0.276 x 0.276 mm
Viewing angle
170º (H) / 160º (V)
@ C/R > 10

Picture enhancement SmartImage
Display colors 16.7 M
Scanning Frequency 30 – 83 kHz (H) / 56 – 75 Hz (V)
sRGB Yes

Signal Input
DisplayPort x 1
DVI-D (digital, HDCP)
VGA (Analog )
USB USB 2.0 x 2
Sync Input
Separate Sync
Sync on Green

Audio (In/Out)
PC audio-in
Headphone out

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.