Description

Philips Brilliance 225B 22″ Speakers

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Size 22 inches
Resolution 1680×1050
Aspect Ratio 16:10
Pixel pitch 0.282
Panel technology TN
Viewing angles
(10:1 contrast) H: 170°
V: 160°
Response time 5ms G2G
Max vertical refresh 75Hz
Connections DVI, VGA, 3.5mm line in, headphone jack, 1x USB
Accessories DVI, VGA, 3.5mm audio, power cables; HDMI > DVI adapter

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.