Description

Samsung S22E450 22″
➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Screen Size 22″
Dynamic Contrast Ratio Mega ∞
Flat / Curved Flat
Resolution 1680X1050
Active Display Size (HxV) 473.76(H)x 296.1(V)
Pixel Pitch (HxV) 0.282(H)x 0.282(V)
Response Time 5 ms
Aspect Ratio 16:10
Viewing Angle (H/V) 170°/160°
Panel Type TN
Color Support 16.7M
Brightness (Typical) 250cd/m2
Brightness (Min) 200cd/m2
Refresh Rate 60Hz
Contrast Ratio Static 1000:1(Typ), 700:1(Min)

Contents: D-Sub cable, power cable, CD Software/Driver/Manual

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.