Description

Toshiba Dynabook Satellite B35 15.6″ i5/ 8GB/ 256GB

➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters
➤ А класа – refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите

Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари

• Екран : 15.6″ Webcam (external, on usb, new FullHD)
• Процесор : Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, 2.20 GHz up to 2.70 GHz) Broadwell 5Gen # of Cores 2
• РАМ : 8GB DDR3
• SSD Диск : 256GB SSD
• Графичка карта : Интегрирана HD графичка
• Оперативен систем – Можност за доплата за Windows 10 MAR
• US Qwerty тастатура, подарок камера
• Oптички уред – N/A

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) – многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo…), увезени се од EU – каде најчесто се употребувани во банки, јавни институции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надоградба на РАМ меморија
Дополнителни попусти на поголеми порачки.