!!!Ново во ДДСтор!!! EVGA Power Supplies & Graphics Cards

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

!!!Ново во ДДСтор!!!
EVGA Power Supplies
&
Graphics Cards

EVGA напојувањата можат да се опишат со три збора :
- квалитет
- перформанси
- издржливост

Тие се вбројуваат помеѓу најдобрите и можат да поддржуваат и до неколку nVidia графички картички одеднаш за да се достигне најдоброто гејмерско искуство. EVGA напојувањата ви ја даваат моќта која ќе ги задоволи дори и најсложените системи.

EVGA GF710 1GB DDR3 64bit, VGA+DVI+HDMI

Редовна цена: 2.388 ден.
Купи онлајн
PSU 550W EVGA SuperNOVA 550 G2, 80 PLUS Gold
Редовна цена: 6.951 ден.
Купи онлајн
PSU 650W EVGA SuperNOVA 650 G2, 80 PLUS Gold
Редовна цена: 7.470 ден.
Купи онлајн

PSU 430W EVGA 80+, 120mm Sleeve Bearing Fan

Редовна цена: 2.680 ден.
Купи онлајн
PSU 550W EVGA SuperNOVA 550 G3, 80 PLUS Gold
Редовна цена: 7.246 ден.
Купи онлајн
PSU 650W EVGA SuperNOVA 650 G3, 80 PLUS Gold
Редовна цена: 7.980 ден.
Купи онлајн
PSU 450W EVGA 450B 80+ Bronze, 120mm
Редовна цена: 3.680 ден.
Купи онлајн
PSU 600W EVGA 600B 80+ Bronze
Редовна цена: 4.680 ден.
Купи онлајн
PSU 700W EVGA 700B 80+ Bronze 100-B1-0700-K2
Редовна цена: 5.510 ден.
Купи онлајн
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00