Lenovo Legion Gaming Y520 на попуст!

 
80YY000XRI
 
IdeaPad Y520-15IKBM Black
Intel® Core™ I7-7700HQ

Цена со попуст: 66.814 ден.
Редовна цена: 68.881 ден.
 
80YY000WRI
 
IdeaPad Y520-15IKBM Black
Intel® Core™ I5-7300HQ

Цена со попуст: 59.544 ден.
Редовна цена: 61.386 ден.
 
Комплетна онлајн понуда
Топлинско инженерство
Y520 е дизајниран да се бори против стратешки поставени вентилатори. Лоциран близу до графичката карта и процесорите, овој систем на вентилатори го движи топлиот воздух, додека излези поставени на задната страна на лаптопот ја исфрлаат топлината надвор.
HARMAN аудио + Dolby премиум
Со или без гејмерски слушалки Legion Y520 Ве обезбедува со 2х Harman звучници опремени со Dolby премиум.
Dolby аудио премиум е создаден да Ви овозможи совршено аудио искуство за целосно гејминг уживање.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00