Акција на Gigabyte Gaming глувци и тастатури!

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач

Промоција во DDStore.mk - Глувци и тастатури

GigaByte Gaming

Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!
 
Дневни, неделни и месечни акции.
Секој ден нови продукти по екстра цени.
Комплетна онлајн понуда

Gigabyte

М6800 Gaming Dual Lens

Цена со попуст: 795 ден.
Редовна цена: 837 ден.
Купи онлајн

Gigabyte

M8000X USB 6000dpi

Цена со попуст: 3.285 ден.
Редовна цена: 3.458 ден.
Купи онлајн

Gigabyte

Force K7 Ultra Slim USB

Цена со попуст: 2.444 ден.
Редовна цена: 2.573 ден
Купи онлајн

Gigabyte

Force K83 Cherry MX

Цена со попуст: 3.862 ден.
Редовна цена: 4.065 ден.
Купи онлајн

Gigabyte

K6800 Pro Multimedia USB

Цена со попуст: 795 ден.
Редовна цена: 837 ден.
Купи онлајн

Gigabyte

XM300 USB 6400dpi

Цена со попуст: 2.075 ден.
Редовна цена: 2.184 ден.
Купи онлајн

Gigabyte

Force K85 Cherry MX RGB

Цена со попуст: 4.288 ден.
Редовна цена: 4.514 ден.
Купи онлајн

Gigabyte

Gaming mouse 6880X 1200dpi

Цена со попуст: 887 ден.
Редовна цена: 934 ден.
Купи онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00