Графички карти nVidia Quadro

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
Графички карти оптимизирани за графички дизајн и рендеринг
Графички карти nVidia Quadro
Бесплатна Достава!
 
Одлична можност да составите професионален custom build за специфични потреби.
Oсвен овие модели можеме по нарачка да обезбедиме и модели на high-end продукти (матични, графички, процесори) што не се изложени на ddstore.mk
Kонтактирајте не за повеќе детали.

Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме достава низ цела Македонија!
nVidia® Quadro® P600
*RAM капацитет - 2 GB
*Слот - PCI-E 3.0
*Тип на меморија - GDDR5
Цена: 13.510 ден.
Купи онлајн
nVidia® Quadro®M2000
*RAM капацитет - 4 GB
*Слот - PCI-E 3.0
*Тип на меморија - GDDR5
Цена: 27.020 ден.
Купи онлајн
nVidia® Quadro®K1200
*RAM капацитет - 4 GB
*Слот - PCI-E 2.0
*Тип на меморија - GDDR5
Цена: 23.720 ден.
Купи онлајн
nVidia® Quadro®P2000
*RAM капацитет - 5 GB
*Слот - PCI-E 3.0
*Тип на меморија - GDDR5
Цена: 34.670 ден.
Купи онлајн
nVidia® Quadro® P1000
*RAM капацитет - 4 GB
*Слот - PCI-E 3.0
*Тип на меморија - GDDR5
Цена: 24.950 ден.
Купи онлајн
nVidia® Quadro® P4000
*RAM капацитет - 8 GB
*Слот - PCI-E 3.0
*Тип на меморија - GDDR5
Цена: 66.300 ден.
Купи онлајн
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00