Бесплатна достава со секоја Он-лајн нарачка на DDStore.mk

 

Ново во ДДСтор - бесплатна достава на СИТЕ нарачки.

Бесплатна достава на сите онлајн нарачки без разлика на цената.
Вршиме достава низ цела Македонија.

Наша цел е да ги набавиме за Вас и најтешко достапните продукти на пазарот.
ПРЕКУ 20 000 ПРОДУКТИ НА ПОНУДА
ПРЕКУ 300 ПРОДУКТИ НА АКЦИЈА

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00