Нови количини користени бренд компјутери со Windows 10 Pro од 12500 денари

Нови количини користени бренд компјутери со Windows 10 Pro
од 12500 денари

Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми (антивирус, PDF, OpenOffice)

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск
Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Dell Optiplex 990 SFF
*Intel® Core™ i5-2400
*8GB DDR3
*250GB HDD
*Intel® HD Graphics
*Win 10Pro

Цена: 19.900ден.
Купи онлајн

HP Compaq Elite 8300 USDT
*Intel® Core™ i5-3470
*8GB DDR3
*320GB HDD
*Intel® HD Graphics
*Win 10Pro

Цена со попуст: 17.900ден.
Купи онлајн

Dell Optiplex 790
*Intel® Core™ i3-2120
*4GB DDR3
*250GB HDD
*Intel® HD Graphics
*Win 10Pro
Цена: 12.500ден.

Купи онлајн

HP Compaq Elite 8300 SFF
*Intel® Core™ i5-3470
*8GB DDR3
*320GB HDD
*Intel® HD Graphics
*Win 10Pro
Цена со попуст: 17.990ден.

Купи онлајн
Dell Optiplex 7010 SFF

* Intel® Core™ i5-3470
*8GB DDR3
*250GB HDD

*Intel® HD Graphics
*DVD-RW

*Win 10Pro
Цена: 17.900ден
Купи онлајн

Dell Optiplex 990
SFF

*Intel® Core™ i5-2400
*8GB DDR3
*250GB HDD
*Intel® HD Graphics
*Win 10Pro
Цена со попуст: 19.500ден

Купи онлајн
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00