Ултра-компактни и стилски скенери - CanoScan во DDStore

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Ултра-компактни и стилски скенери, кои нема да заземаат многу простор на вашата работна површина, но изгледаат одлично и во секој дом. Сега можете лесно да ги скенирате сите видови на документи, вклучувајќи ги и книгите, без да го загрозат стилскиот дизајн!

Јавете се или нарачајте онл@јн, вршиме БЕСПЛАТНА испорака низ цела Македонија!
Комплетна онлајн понуда
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00