Вистинските бои се во IPS мониторите - Стил, квалитет и достапни цени на едно место - DDStore.mk

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
МОНИТОРИ A Class Refurbished
НОВИ КОЛИЧИНИ, НОВИ МОДЕЛИ.
СТИЛ, КВАЛИТЕТ И ДОСТАПНИ ЦЕНИ НА ЕДНО МЕСТО
А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

Вистинските бои во IPS монитори со супер агол на гледање,
точно совпаѓање на бојата со оригиналната слика, неверојатно живописна и чиста слика, максимизирање на удобноста на корисникот со ергономски дизајн од брендовите DELL, HP, LG веднаш достапни!

Одберете го својот монитор и заштедете со DDStore до 70%.

Јавете се или нарачајте онлајн, вршиме БЕСПЛАТНА испорака низ цела Македонија!

Одберете го својот МОНИТОР и заштедете до 70% со DDStore
Нарачајте онлајн
Нарачајте онлајн
Нарачајте онлајн
Нарачајте онлајн
 
 
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00