Секогаш најдобри цени на SSD дискови! Забрзајте го вашиот компјутер до 10 пати

 

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач

Секогаш најдобри цени на SSD дискови


Од врвните производите - SiliconPower, SanDisk, Kingston, Western Digital.
Цените на SSD дисковите континуирано растат, искористете ја оваа новогодишна промоцијазабрзајте го вашиот компјутер/лаптоп до 10 пати!

Акцијата трае до трошење на залихите!
Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме БЕСПЛАТНА испорака низ цела Македонија.
 


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00