Спреми си чадор, ќе врнат попусти во DDStore

Не ги гледате сликите?
Повелете во нашата интернет продавница ddstore.mk, пазарувајте лесно и безбедно. Задоволството да Ви помогнеме да го најдете тоа што го барате
е наше!

Следете нè на социјалните мрежи или нашата мејлинг листа за да бидете во тек со тековните промоции!

Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ТЕКОВНИТЕ ПРОМОЦИИ И БИДЕТЕ СПРЕМНИ ЗА УТРЕ!

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00