Нови количини користени професионални монитори по најниски цени на пазарот

 

Не ги гледате сликите?

Нови количини. Нови модели. Испорака веднаш.
Монитори
A Class Refurbished
СТИЛ, КВАЛИТЕТ И ДОСТАПНИ ЦЕНИ НА ЕДНО МЕСТО.
А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба.
12 месеци гаранција!

Следете не на социјалните мрежи или нашата мејлинг листа за да бидете во тек со промоциите!
Наша цел е да ги набавиме за Вас и најтешко достапните продукти на пазарот.

Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА