Нови количини на лиценцирани Office&Home бренд компјутери

Нови количини на лиценцирани компјутери од врвните брендови Dell, HP, Lenovo и Fujitsu за дома и во канцеларија.
- Моќни Intel® Core™ i3/i5/i7 процесори
- Забрзани со ССД - до 10 пати подобри перформанси
- Лиценциран Windows 10
- A Class Refurbished - Заштеда до -70%

1 година гаранција.
Искористете ги роденденските попусти до крај на месец април. 
DELL Optiplex 390 Tower
Процесор - Intel® Core™ i3-2100
РАМ - 8GB RAM
SSD Диск - 120GB SSD
Оперативен систем - Win10Home MAR

Цена - 10.900ден.
DELL Optiplex 980 Tower
Процесор - Intel® Core™ i7-860
РАМ - 4GB RAM
Хард Диск - 320GB HDD
Оперативен систем - Win10Home MAR

Цена - 12.900ден.
DELL Optiplex 390 Tower
Процесор - Intel® Core™ i5-2400
РАМ - 8GB RAM
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Win10Home MAR

Цена - 13.900ден.
HP EliteDesk 800G1 Tower
Процесор - Intel® Core™ i5-4570
РАМ - 8GB RAM
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Win10Home MAR

Цена - 16.900ден.
DELL Optiplex 7010 SFF
Процесор - Intel® Core™ i5-3470
РАМ - 8GB RAM
Хард Диск - 240GB HDD
Оперативен систем - Win10Pro MAR

Цена - 17.500ден.
HP EliteDesk 800G1 Tower
Процесор - Intel® Core™ i7-4770
РАМ - 16GB RAM
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Win10Pro MAR

Цена - 26.500ден.

HP ProDesk 600G2 SFF
Процесор - Intel® Core™ i5-6500
РАМ - 8GB RAM
Хард Диск - 500GB HDD
Оперативен систем - Win10Home MAR

Цена - 27.900ден.
Комплетна онлајн понуда
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Google Plus
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00