Нови количини на Dell, HP и Lenovo сервери и работни станици

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Нови количини A Class Refurbished сервери и работни станици спрецијализирани за графичка обработка и рендеринг со моќни Intel®Xeon™ и Intel®Core™ процесори, nVidia Quadro графички ECC RAM и SSD.

1 година гаранција.

Нарачајте онлајн со бесплатна достава!
DELL Precision T3500
Процесор - Intel® Core™ i7-950
РАМ - 8GB RAM
ССД Диск - 160GB SSD
Графичка картичка - Quadro NVS315

Цена - 17.000ден.
Lenovo ThinkStation C30
Процесор - Intel® Xeon™ E5-2609 v2
РАМ - 8GB RAM
ССД Диск - 240GB SSD
Графичка картичка - Quadro 2000

Цена - 19.900ден.
DELL PowerEdge T610
Процесор - Intel® Xeon™ X5650
РАМ - 16GB RAM
Хард Диск - 2x2TB SASЦена - 21.500ден.
Lenovo ThinkStation P700
Процесор - Intel® Xeon™ E5-2620 v3
РАМ - 8GB RAM
ССД Диск - 256GB SSD
Графичка картичка - Quadro K4000
Оперативен систем - Win10Pro MAR

Цена - 55.900ден.
Lenovo ThinkStation P500
Процесор - Intel® Xeon™ E5-2620 v3
РАМ - 32GB RAM
ССД Диск - 256GB SSD
Графичка картичка - Quadro K2200
Оперативен систем - Win10Pro MAR

Цена - 65.000ден.
HP Z620 Tower
Процесор - Intel® Xeon™ E5-2629
РАМ - 32GB RAM
ССД Диск - 256GB SSD
Графичка картичка - Quadro K4000


Цена - 92.900ден.


Dell PowerEdge R720-2U
Процесор - Intel® Xeon™ E5-2680
РАМ - 64GB RAM
Хард Диск - 4x600GB SAS


Цена - 110.000ден.
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00