Понуда за компании - Лиценцирани HP компјутери - заштедете до 70%

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач


Понуда за компании 

Лиценцирани HP Compaq Elite компјутери по цени од 11.500 денари! A Class Refurbished, заштеда до 70%


- Тип на куќиште - USDT, SFF или Tower
- Лиценциран Windows 10 
MAR pre-installed
- Моќен Core™ i5 или i7 процесор
- Можност за надоградба на RAM и HDD
- Дополнителни попусти на поголеми порачки.
- 1 година гаранција + бесплатна достава низ цела Македонија!
 
 
 
 
 
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00