Професионални и гејминг LENOVO монитори на залиха

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
DDStore.mk - ЖОЛТО Lето со Lenovo

Ви нудиме атрактивно дизајнирани монитори од врвниот бренд Lenovo.
Посетете ја нашата интернет продавница, пазарувајте онлајн со БЕСПЛАТНА достава до Вашиот дом.

Комплетна онлајн понуда
КУПИ ОНЛАЈН
Купи онлајн
Купи онлајн
Купи онлајн
Купи онлајн
Купи онлајн
Купи онлајн
Купи онлајн


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00