Кажи им Bon Voyage на сите и патувај безгрижно со DDStore.mk

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Кажи им Bon Voyage на сите и патувај безгрижно со DDStore.mk
Летна акција на одбрани производи за уште подобар и безгрижен летен одмор! Нарачај онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија.
Не заборавај го твојот нов ранец и снимај се од високо со MS дронот:
Не заборавај го и PowerBank-от за да не останеш без батерија за време на најинтересното:
Пушти си музика на плажа и слушни го ритамот на летото:
Следете ја нашата летна Bon Voyage акција, која ќе трае до 20.08
Секојдневно дополнување на листата со производи за уште подобар и безгрижен летен одмор!
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00