Нови количини на професионални и гејминг DELL монитори

 

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Професионални и гејминг DELL монитори
НОВИ КОЛИЧИНИ 
Brilliant view. World-class performance.
- 3 години гаранција
- Бесплатна достава низ цела Македонија со сејоха онлајн нарачка!

 
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00