BACK-TO-SCHOOL Нови количини на гејминг бренд конфигурации

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
BACK-TO-SCHOOL
НАЈЕВТИНИ ГЕЈМИНГ БРЕНД КОНФИГУРАЦИИ
 
Нарачајте онлајн во DDStore.mk и добијте бесплатна достава низ цела Македонија!
 
Нови количини на гејминг бредн компјутери со моќни Intel® Core™ процесори, забрзани со SSD, со уште подобри nVidia графички картички - НОВИ со 2 години гаранција + Genius COMBO подарок во вредност 1700 денари (тастатура/глушец/слушалки). Сето тоа, за врвно гејминг исуство ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ!!!
 
A Class Refurbished и Factory Refurbished - заштеда до 70%

1 година гаранција.
ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube