Лиценцирани Dell & HP Mini PC со SSD само во DDStore.mk

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
 
Dell & HP mini PC по најдобри цени само во
DDStore.mk
Моќност на дланка!🤚
 
Нови количини лиценцирани мини компјутери, кои можат да се сместат речиси насекаде вертикално или хоризонтално. Чисти и лесно достапни дизајни.
Компјутерите се опремени со моќен Intel® Core™ i5 процесор , 4 или 8 GB RAM меморија, 240 или 500 GB HDD и лиценциран Windows 10.

Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија


A Class Refurbished - заштеда до 70%
ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!
back to school
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube