Нови ДД Конфигурации оптимизирани за гејминг и професионална работа

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови ДД Конфигурации
оптимизирани за гејминг и професионална работа

Составени од најквалитетните компоненти достапни на нашиот пазар.
Можност за промена на било која компонента од http://ddstore.mk
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови во МК на http://ddstore.mk
- бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби
- професинално склопување со cable management

Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube