Принтирај економично со Xerox MFP принтер - нов модел на попуст

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Принтирај економично со новиот модел на Xerox AIO принтер по екстра цена од само 12.500ден. со полн стартен тонер (1500 страни) #OfficeFriendly + попуст цена на dual pack Xerox тонер за само 6000 денари!

Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00