Refurbished монитори од 2700 денари со 1 година гаранција

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови количини. Нови модели. Испорака веднаш.
Refurbished монитори од 2700 денари
со 1 година гаранција

Стил, квалитет и достапни цени на едно место.

 

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба. Мониторите се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите.
Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00