Refurbished монитори од 2700 денари со 1 година гаранција

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Нови количини. Нови модели. Испорака веднаш.
Refurbished монитори од 2700 денари
со 1 година гаранција

Стил, квалитет и достапни цени на едно место.

 

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба. Мониторите се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите.
Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube